10 Ekim 2013 Perşembe

Öncü web tasarım firması Sistemweb

SistemWeb Hakkında

SistemWeb 2004 yılından bu yana hizmet verdikleri internet reklamları alanında edindikleri haklı yeri ?hedef odaklı, ölçülebilir ve optimum maliyetli? yöntemleri kullanarak kazanmış; ürettikleri projeler ?atıl? birer yatırım olmaktan çıkarak, müşterilerine marka bilinirliği ve satış sağlayan ?ikinci bir işyeri? şekline dönüşmüştür.

SistemWeb kurumsal anlamda da kendisini sürekli geliştiren bir yapıya sahiptir. Reklam ve tanıtım hizmetleri alanında ?Geleceğe Yatırım Yapacak? çalışmalar ortaya koymaktadır.

SistemWeb ürettiği ?Online Reklam ve Pazarlama? projelerini deneyimli ve alanlarında uzman kişilerden oluşan ekibi ile oluşturmuş, her projeye Ölçümleme, Kampanyaların Verimliliğini Artırma, Performans Analizi gibi çalışmaları da dahil ederek kreatif çözümler sunmaktadır. Google Analytics, Google Trends gibi araçları da kullanarak projelerini daha verimli, güncel ve kullanıcı davranışlarına yönelik en doğru hedef kitleyi amaçlayan bilgilerle hazırlamaktadır. İşte bu yönüyle SistemWeb, kurum ve kuruluşların kurumsal kimliklerini ortaya koyan ve optimum maliyetlerle amaçlarına yönelik müşteriler kazanmalarına yardımcı olan projeler inşa eden turizmden sağlık sektöründe yüzlerce firmaya çözüm sunan sayılı ajanslardan biridir.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder