12 Kasım 2013 Salı

Video: Google tekrar değerlendirme isteği, Half Page AdSense reklamları & AdWords anahtar kelime Rep

Subscribe via iTunesBu hafta Arama Motoru Roundtable jt, o meşgul değildi, sanırım iyi bir şey. Aylık Google Web Yöneticisi rapor yoktu. Google, ama sadece İngilizce olarak daha derinlemesine tekrar değerlendirme isteği yanıtları sunar öğrendim. Google AdSense denize indirmek bir yarım sayfa, 300 x 600 reklam birimi. Google AdWords, hangi sorgu reklamı tetikleyen görmek için anahtar kelime sütunu eklendi. Google AdWords kullanıcılarının birden mükemmel Kalite Puanlarını görüyoruz. Google Web Yöneticisi Araçlarından + 1 ölçümleri düştü. Googlenın Matt Cutts Google spam niteliğinde e konuk blogging yapar dedi. Son olarak, linkler % 100ünü Muhammed bir webmaster düşün bakalım bir bağlantı ceza - hala vardır. Geçen hafta ara haber, arama motoru bu güncelleştirmelerin size bildirilmesini ve download belgili tanımlık video arka planda Roundtable.Make video bizim beslemesine abone veya iTunes doğrudan abone olmak emin olduğunu. İşte yem YouTube versiyonu:


Lütfen iTunes üzerinden veya en sevdiğiniz RSS okuyucu abone. Doğru cevabı ve iyi şanslar ile aşağıda yorum yapmayı unutmayın!


Güney Koreli yetkililer itiraf 8 Kasım Internet Explorer LawsWebmasterWorld haftalık Round-Up ile "kere arkasında" olduklarını


Bir Web sitesi yapmak için kullanabileceğiniz bir program bilen var mı?E-ticaret için en iyi ürünleri nelerdir?


Hiç yorum yok:

Yorum Gönder