15 Aralık 2013 Pazar

Resim reklamları & Revisited Yahoo! naşir ağ

Geçen gün biz YPN reklamlar yakın ilgili görüntü sağlar ve hatta size otomatik bir script gösterdi rapor bu reklamların yerleştirilmesi için ilgili görüntüler oluşturmak. İşin aslı, artık Yahoo-ebilmek var olmak daha katı reklamlar, yanındaki görüntü yerleştirme hakkında Yayınlanan Google AdSense.YahooSarah için karşılaştırıldığında ve biz ilk olarak resmi yanıt iplik kapalı görünüyor. Dedi, ve aynen aktarıyorum;Tüm, bu konu üzerinde tartışma okuduktan sonra etrafında sorunları görüntüleri ve Yahoo Reklamlar kadar temizlemek istedim.Alt satırında: imge ads yanında, görüntüleri ve reklamlar arasında net bir ayrım olmadıkça YPN içinde verilmez.


Biri, YPN reklamlar yakın görüntü yerleştirirken olacak gibi gelen bu yanıt, ben gibi tasasız olmaz. Yahoo! naşir ağ daha Google AdSense reklam görünürlüğü artırma yöntemi üzerinde daha sıkı ve tıklattığında görünür.Görüntüleri ve reklamlar arasında net bir ayrım olmadıkça imge ads yanında YPN içinde izin verilmez.DigitalPoint Forumlar Forum tartışma.


Gmail e-posta pazarlama serversGoogle ve siteler güvenlik açığı olumsuz SEO tüm görüntüleri önbelleğe alarak yukarı esiyor.


Fotoğraf SitesBest Web Tasarım Yazılım... Dreamweaver mı?


Hiç yorum yok:

Yorum Gönder